lördag 14 mars 2009

Nystart.
Igår:
1 päron
5 msk barngröt
2 rader marabouchoklad
Tränade 1 h på gymmet (-400 kcal)


Idag (hets):

1 dl havregrynsgröt m .äpplemos+ sojamjölk.
Spagetti med köttfärsås
2 bitar morotskaka. (spydde)
Ingen träning..

Jag vill verkligen sluta spy men det går verkligen inte, denna veckan har verkligen gått skit och jag har spytt i princip dagligen och försökt träna bort det mesta som en galning. Men nu har jag satt upp lite nya regler för mig själv som gäller kommande 3 månader.

 • Träning minst 4 ggr/vecka
  styrketräning, dans, spinning och en annan valfri aktivitet.
 • Äta max 500 kcal.
  Havregrynsgröt, sojamjölk, frozen yoghurt, frukt.. det mesta som känna okey och "nyttigt". Äta frukost, sallad till lunch och herbalife (måltidsersättning) med sojamjölk till middag, banan/äpple efter träning på kvällen om jag känner mig svimfärdig.
 • Verkligen försöka att inte spy, bättre svälta.. INTE kräka! Laxeringsmedel, efedrin, bantningsmedel är heller inte tillåtet.. endast äpplecidervinäger brustabletter och multivitamin (sånt som inte skadar kroppen).
Vet inte om jag kommer hålla detta, för jag är ju verkligen inte speciellt duktig på att hålla mig till matscheman och liknande, men kan åtminstonde försöka. Ska även ta Silica så att jag inte tappar så mycket hår. Vill gå ner 15 kg, sedan ta paus från svälten ett tag och gå ner yttligare 5 kg innan hösten 2009, då jag börjar gymnasiet.. och vill inte börja som en valross på 60 kg (vilket tyvärr är fallet just nu då jag blivit tvångsmatad+hetsat dagligen under längre tid). Alltså, jag har klarat detta innan och jag SKA fan klara det igen!

Btw, jag är 1,68 cm. Kanske ska skriva lite om min början in i ätstörningsträsket i nästa inlägg..

1 kommentar:

 1. Vad roligt att höra. :) Skall börja följa din blogg också.

  Kram

  SvaraRadera